De beste Podcastene om Penger

Hva er podcast?

Podcast er episoder av et program som er tilgjengelig på internett. 

Podkaster er vanligvis originale lyd- eller videoopptak, men det kan også være opptak av sendinger av et TV- eller radioprogram, en forelesning, en fremførelse eller et annet arrangement.

Podcast om penger og økonomi

Leter du etter økonomisk inspirasjon? Vil du vite mer om det internasjonale markedet? Eller liker du å høre om andres vei til suksess og kanskje ta med deg et par tips på veien? 
Da har jeg fundet de beste podcastene til deg!

Penger og suksess

GIRLBOSS RADIO

Den amerikanske forretningskvinnen og forfatteren Sophia Amoruso tar deg med inn i den store verdenen av entreprenørskap, og hva det vil si å være en kvinne i sjefstolen. 
Amoruso snakker penger, hva suksess innebærer, og hvordan du kan oppnå begge deler på en tøffere og klokere måte. 

THE TIM FERRISS SHOW

Tim Ferriss er foredragsholder, entreprenør og forfatter. Han gir deg en følelse av å lytte til en privat samtale mellom utrolig inspirerende mennesker, hvem vil vel ikke høre blant annet Karlie Kloss og Vince Vaughn snakke om sine største suksessøyeblikk og life hacks innen business?

Økonmisk inspirasjon

AFFORD ANYTHING

Influencer og investor Paula Pint sitt motto er: «You can afford anything, but not everything». 
Pint fokuserer altså på de økonomiske valgene vi tar daglig. Hun snakker om hvordan du på best mulig måte kan tenke smart rundt disse valgene og går for alternativer som virkelig gagner lommeboken din. 

SMARTA PENGAR

Få hjelp til å ta kontroll over privatøkonomien din! Privatøkonomi-ekspertene Jenny Petersson og Hans Bolander fra den svenske dagsavisen Dagens Industris guider og hjelper deg. 

Til den fremtidige investor

THE INVESTORS PODCAST

Med slagordet «We Study Billionaires» gir det høykompetente teamet bestående av økonomer, finansfolk, ingeniører og analytikere deg de viktigste lærdommene fra noen av verdens beste investorer. Selv om slagsiden mot verdiinvestering à la Warren Buffett er stor, får du gode tips fra både kyndige verter og svært relevante gjester.

MONEY FOR THE REST OF US

Verten David Stein snakker om alt fra hvordan man som småinvestor navigerer en boligkrise til investeringer utenfor hjemlandet. Her tar han blant annet opp spørsmål som «Bør du egentlig investere i fremmed valuta?» og «Finnes det egentlig vinnere og tapere når man handler over grenser?»

Økonomiske tips

I tidligere blogginnlegg har jeg skrevet om forskjellige økonomiske tips. Så hvis du ikke orker å høre podcast akkurat nå kan du lese mine tips om kredittkort her. Du kan også lese om hvordan du øker sannsynligheten for å få godkjent et lån her. 

Vi hjelper deg også med å finne et lån og kredittkort som passer deg.

Annonse. Låneeksempel: Nom. rente 12,76% eff. rente 14,14, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, total 307 463 kr.