Kredittkort

Finn markedets beste kredittkort i dag

Maks kreditt

100 000 kr

Eff. rente

24,60 %

Rentefri periode

50 dager

Min. alder

20 år

#Annonse

  • Rabatt på valgfri kategori
  • Ingen års- eller kjøpsgebyr

Eks. ved utsatt betaling: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349

#Annonse

Flexi Visa er det optimale bonuskortet. Bestem selv hva du ønsker 4 % bonus på. Velg mellom klær og sko, elektronikk, sportsutstyr eller drivstoff. Du får også tilgang til gode rabatter og penger tilbake hos en rekke nettbutikker gjennom Kickback fra Santander og på restauranter gjennom Dealpass.

Maks kreditt

100 000 kr

Eff. rente

21,82 %

Rentefri periode

43 dager

Min. alder

18 år

#Annonse

  • Reiseforsikring inkludert
  • Helt gebyrfritt

Eks. ved utsatt betaling: Eff. rente 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd. Kostnad kr. 1 112. Totalt kr. 11 112 

#Annonse

Hos Credit Visa får du en relativt lav rente på utnyttet kreditt. Du får også 43 rentefrie dager og inntil kr 100 000 i kredittramme. Da sier det seg selv at dette er et godt alternativ når du sammenligner ulike kredittkort! Uansett, som du kanskje skjønner, så er Credit Gold tilknyttet Visa-nettverket og kan derfor brukes over hele verden!

Maks kreditt

100 000 kr

Eff. rente

24,2 %

Rentefri periode

50 dager

Min. alder

20 år

#Annonse

  • Reiseforsikring inkludert
  • Selvvalgt PIN-kode

 Eks. ved utsatt betaling: Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468

#Annonse

Lojale kunder er fornøyde kunder og Komplett Bank Mastercard vil gjøre din netthandel enda hyggeligere. Komplett kan vi tilby et helt unikt lojalitetsprogram med en suveren bonusmodell. Opptjen automatisk bonuspoeng på alle dine varekjøp. Bruker du kortet til å betale varer levert av Komplett på Komplett.no oppnår du hele 4 % bonusopptjening som senere kan benyttes som del- eller helbetaling på Komplett-varer. Heng deg på og bli en enda mer fornøyd Komplett-kunde! 

Maks kreditt

100 000 kr

Eff. rente

21,85 %

Rentefri periode

43 dager

Min. alder

18 år

#Annonse

  • Lang rentefri periode
  • Helt gebyrfritt

Eks. ved utsatt betaling: Eff. rente 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 112. Totalt kr. 11 112

#Annonse

Hos Credit Visa får du en relativt lav rente på utnyttet kreditt. Du får også 43 rentefrie dager og inntil kr 100 000 i kredittramme. Kredittkortet kan brukes over hele verden!

Maks kreditt

150 000 kr

Eff. rente

25,37 %

Rentefri periode

45 dager

Min. alder

18 år

#Annonse

  • Reise og avbestillingsforsikring inkludert
  • Rabatter på netthandel

Eks. ved utsatt betaling: Eff. rente 25,37 %, kr 15 000 o/ 12 måneder. Kostnad kr 1 465,81 . Totalt kr 16 465,81.

#Annonse

re:member-kortet er ikke bare et kredittkort du kan bruke til å betale med. Det kan også være en ekstra sikkerhet i ditt daglige liv, takket være forsikringene. Du har alltid reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med re:member-kortet. I tillegg kan du legge til Trygghetspakken som kan gi deg en ekstra trygghet dersom du blir utsatt for ID-tyveri, skader leiebilen, eller har uhell etter varekjøp.

Kredittkort - Hva er et kredittkort?

Vi har utvalgt noen kredittkort vi mener har de beste tilbudene når det kommer til renter, fordeler og lignende. Hvert kort har beskrevet de største fordelene det har. Det har vi gjort for at du kan sammenligne renter, fordeler og den rentefrie perioden på et og samme sted. 

Hva er et kredittkort? 
Et kredittkort kan være til stor hjelp hvis du f.eks. mangler penger til å betale noe på et tidspunkt, men du vet at du får inn penger på kontoen i løpet av kort tid. En av fordelene med kredittkort er nemlig at du kan bruke penger du ikke har, enda! 

For å unngå en økonomiske smell er det viktig at du tilbakebetaler de pengene du har brukt innenfor de antall rentefrie dagene kredittkortselskapet ditt krever. 
På den måten kan du låne penger uten å måtte betale renter.

Fordeler med kredittkort

Reise- og avbestillingsforsikring
Mange kredittkort inkluderer reise- og avbestillingsforsikring. Det betyr at hvis du betaler en reise eller deler av reisen med kortet, har du forsikring inkludert på reisen.

Rabatt når du handler
Flere kredittkort tilbyr rabatter  hvis du bruker deres kort når du handler.
Rabatter i nettbutikker i valgfri kategori og på drivstoff er bare for å nevne noen.

Det du skal huske på, er at du finner et kort som gir deg rabatter på ting du faktisk allerede bruker penger på. Det er jo først da det blir en fordel for deg.

Debit card VS kredittkort

Et vanlig bankkort er tilknyttet en brukskonto hos banken din, der det er satt inn et beløp med penger, for eksempel gjennom utbetaling av lønn fra din arbeidsgiver.

Når du trekker et debit card i en butikk for å betale for varene trekkes beløpet du har betalt fra det beløpet som står på brukskontoen. Om du prøver å betale et høyere beløp enn det som er igjen på kontoen, vil kortet bli avslått uten at selgeren får betalt.

Et rentefritt lån
I motsetning til et debit card gir et kredittkort deg muligheten til å utsette betalingen.

Det kan du nettopp fordi finansieringsselskapet du får kortet av tar ansvar for å betale selgeren, mot at du betaler banken på et senere tidspunkt. 

Det kan dermed sammenlignes med et lån, men her er lånet helt rentefritt i en bestemt periode (f.eks. en måned). På den måten slipper du å betale mer enn det varene kostet så lenge du betaler innenfor den rentefrie perioden.

Normalt er det en grense for hvor mye kreditt banken er villig til å gi deg. Dette kalles kredittgrensen på kortet. Når du har brukt opp kredittgrensen på kortet må du betale ned, i hvert fall deler av, det du skylder før du kan bruke kortet videre.

Hvordan fungerer et kredittkort? - Vær smart

Siden du kan bruke mer penger enn du har på konto med et kredittkort, krever det mer disiplin i bruken enn når du bruker et vanlig bankkort.

Hvis du ikke betaler det du skylder på kredittkortet innen fristen, blir beløpet gjort om til et lån med rente. Denne renten er vanligvis ganske høy sammenlignet med et lån. 

Når du bruker et kredittkort bør du altså ha kontroll på at du vil ha nok penger på kontoen til å betale det du skylder når regningen kommer. Enten det er gjennom sparepenger, lønn eller lignende.

Det kan være smart i starten å  bruke mindre beløp med kortet og så heller øke ettersom man får en god rutine på planlegging av betalingen.

Visste du at du alltid bør velge å betale i den lokale valutaen?

Mange vil nok velge å betale i norske kroner da man får se den nøyaktige summen man betaler, men ekspertene er enige om at dette ikke er det mest lønnsomme. Forklaringen på dette er enkel. Dersom man betaler i Norske kroner, er det i mange tilfeller den lokale banken eller butikken selv som setter valutakursen. Det viser seg at denne kursen ofte er betydelig dårligere enn norske bankers valutapåslag.

Visa Norge melder at det ikke finnes noen restriksjoner som hindrer utenlandske butikker i å bestemme sin egen kurs. Useriøse butikker kan derfor komme unna med å belaste deg mer enn nødvendig dersom du ikke følger godt med på hva du betaler. 

Velg altså den lokale valutaen dersom du får valget når du skal betale i utlandet, dette vil i de fleste tilfeller lønne seg!

Ofte stilte spørsmål

Hva er kredittkort?
Et kredittkort er et bankkort som gir deg mulighet til å bruke penger du ikke har, enda. Banken bestemmer en kredittgrense. Når du har brukt dette må du tilbakebetale det du skylder. 
Hvis du tilbakebetaler innenfor den rentefrie perioden låner du pengene rentefritt.

Hva er rentefri periode? 
Rentefri periode er den perioden du kan låne pengene helt rentefritt. Den vil oftest være på ca. en måned.

Hva er kredittgrense?

Kredittgrense er den grensen banken har satt for hvor mye penger du kan låne. Når du tilbakebetaler det du har lånt, eller deler av det, kan du låne videre. 

Hvilket kredittkort er best?
Hvilket kredittkort som er best kommer helt an på hvilke behov du som kunde har. Hvis du har behov for en lang rentefri periode kan et kredittkort passe bedre enn hvis du vil ha rabatter på nettbutikker eller drivstoff. 
På siden vår om kredittkort kan du se noen av fordelene til hvert enkelte kredittkort. 

Hvordan får man et kredittkort? 

Når du først har bestemt deg for et kredittkort, er søknadsprosessen enkel. Send inn søknaden via nettsiden til det kortet du ønsker og du vil få svar på om denne blir godkjent eller ikke, i løpet av kort tid. Du finner kredittkort og link til søknad her.