Vilkår og betingelser

Ved å sende dine opplysninger inn til oss, gir du House of Banks tillatelse til å sende deg finansielle tilbud og mer informasjon via den opplyste e-post.

 

Tjenesten er helt omkostningsfri.

De opplysninger vi kan ha er begrenset til brukerens e-mail og navn. Utover dette har vi adgang til å se brukerens interaksjon tilhørende sendte e-poster. For å unngå misbruk og for å dokumentere en tilmelding til vårt nyhetsbrev, blir brukerens IP også logget når det skjer en tilmelding. 
Som bruker kan man alltid  få slettet de opplysninger vi har ved å skrive til: info@houseofbanks.com

Når du sier ja takk til å motta våre e-mails, vil du løpende motta tilbud på både kredittkort og lån.
Vi forsøker å gjøre våre nyhetsbrev underholdende og informative og vi henviser kun til lån og kredittkort som vi kan stå inne for.

Som mottaker av nyhetsbrevene kan du alltid trekke på vår ekspertise og svare tilbake med dine spørsmål eller kommentarer.

Din tilmelding kan alltid trekkes tilbake med ett enkelt klikk – knappen finner du i bunden av alle våre nyhetsbrev. Tilmeldingen er helt gratis og uforpliktende. Dine informasjoner blir ikke del med en tredjepart.

Når du er tilmeldt House of Banks nyhetsbrev vil du motta 5 nyhetsbrev om uken.

De kampanjer vi sender ut er følgende:

Modus Finans (Forbrukslån)
Fokuslån (Forbrukslån)
Klikklån (Forbrukslån)
Thorn Lånebevis (Forbrukslån)
Nordiclån (Forbrukslån)
Spargo Finans (Forbrukslån)
PayMark Finans (Forbrukslån)
Zmarta (Forbrukslån og refinansiering)
Folkia (Forbrukslån)
Uno Finans (Forbrukslån og refinansiering)
MyBank ASA (Refinansiering)
Motty (Forbrukslån og refinansiering)

Det sendes også nyhetsbrev ut hvor du blir veiledet til vår sammenligningsside på vår hjemmeside. Det kan være omhandlende både forbrukslån, refinansiering og kredittkort. 

 • Vi sender kun e-post til folk som aktivt har sendt opplysninger til oss og ønsket tilbud.
 • De tilbud vi sender ut er utelukkende innenfor den finansielle sektor.
 • Det er mulig å melde seg av alle våre tilbud med ett klikk, som finnes i bunnen av alle e-poster.
 • Har du spørgsmål eller kommentarer er det alltid mulig å svare på våre e-poster.
 • Ansatte hos House of Banks (Swiftfox ApS) har adgang til å se tilmeldte e-postadresser i systemet. 
 • E-postadresser blir ikke delt med andre parter.
 • Som bruker kan du alltid få slettet de opplysninger vi har om deg ved å skrive til: info@houseofbanks.com

For å demonstrere vårt engasjement for databeskyttelse og for å forbedre effektiviteten av overholdelsen av retningslinjene våre, har vi i House of Banks utvalgt en medarbeider, som hovedansvarlig for at vi overholder databeskyttelsesloven. Denne medarbeider kaldes en DPO.

DPOens oppgave omhandler: 

 • Informere og rådgive øvrige medarbeidere omhandlende opplysninger i henhold til databeskyttelsesloven, nasjonal lovgivning eller EU-baserte regler. 
 • Sikre tilpasningen av denne politikken ift. databeskyttelsesloven, nasjonal lovgivning eller EU-baserte databeskyttelseslover. 
 • Veilede med hensyn til utførelsen af databeskyttelse-konsekvensvurderinger 
 • Fungere som kontaktpunktet og samarbeide med myndighetene omhandlende databeskyttelse
 • Etablere og drive et system som gir hurtige og hensigtmessige svar på forespørsler fra dataemner
 • Sikre etablering av prosedyrer og kontraktmessige standarbestemmelser mhp. å sikre overholdelse av denne politikken av en tredjepart som: 
 • Gir personopplysninger til House of Banks
 • Mottar personopplysninger fra House of Banks
 • Har adgang til personopplysninger som er innsamler eller behandlet av House of Banks

Du har følgende rettigheter:

 • Du har rett til å få innsikt i, rettet eller slettet dine personopplysninger
 • Du har også rett til å motsette deg behandlingen av personopplysningene dine og få behandlingen av personopplysningene begrenset. 
 • Særlig har du en ubetinget rett til å motsette deg behandlingen av personopplysningene dine som brukes i direkte markedsføring. 
 • Hvis behandlingen av dine personopplysninger er på bakgrunn av ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle ditt samtykke til enhver tid. Din tilbakekallelse vil ikke ha betydning for lovligheten av behandlingen av dine personopplysninger innen tilbakekallelsen av samtykket. 
 • Du har rett til å motta personopplysningene, som du selv har angivet, i et strukturert og standard format som er maskinlesbart. 
 • Du kan alltid levere en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighet, f.eks. Datatilsynet.

Swiftfox ApS håndterer personopplysninger som er innhentet gjennom bruk av Tjenesten i henhold til gjeldende personopplysningslov.

Personopplysninger som blir oppgitt i forbindelse med bruk av våre tjenester, kan både brukes og overgis til alle bruksformål.

Tjenestens nettsted bruker informasjonskapsler og annen lignende teknologi for nettstatistikk og informasjon om Tjenestens brukere eller brukerenheter, besøkstidspunkt samt hvilken del av nettstedet brukerne har besøkt, hvilke nettlesere besøkerne har i bruk og hvilket nettsted de kommer fra. Formålet med dette er å forenkle og forbedre nettstedets funksjonalitet og brukeropplevelse. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes av webserveren og lagres av brukerens nettleser gjennom bruk av Tjenesten. Informasjonskapslene innhenter anonym informasjon, men gjennom innsamling av informasjonskapsler er det mulig å knytte til brukeren som enkeltperson.

Ved hjelp av informasjonskapsler kan Tjenesteleverandøren spore og analysere brukerbevegelsen, bruksatferd og data som bidrar til kvalitetsforbedring av nettstedets brukervennlighet samt personalisering av Tjenesten til hver enkelt konsuments preferanser i tillegg til å utnytte retargeting markedsføringsmetoder utenfor Tjenesten. Brukeren kan selv bestemme dersom brukeren ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av cookies -informasjonskapsler, brukeren kan blokkere eller slette cookies ved å gå til innstillingsmenyen i nettleseren. Mer spesifikk informasjon om nettleser-baserte informasjonskapsler kan man finne i nettleserens hjelpeavsnitt. Dersom brukeren ikke tillater bruk av informasjonskapsler, kan dette påvirke Tjenestens bruk og opplevelse av nettsidene.

Den juridiske personen som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger er:

Swiftfox ApS
CVR: DK35207198
Vestre Havnepromenade 1B, 4 9000 Aalborg

Vi sørger løpende for å tilpasse våre betingelser til gjeldende lovgivning. Skulle våre betingelser endres, vil dette fremgå på denne siden.

Legal contact: Sagførerne

Hvis behandlingen av dine personoplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle ditt samtykke til enhver tid. Din tilbakekallelse vil ikke ha betydning for lovligheten av behandlingen foretatt innen din tilbagekaldelse av ditt samtykke.

Du kan alltid innsende en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighet, for eksempel Datatilsynet.

Du kan alltid innsende en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighet, for eksempel Datatilsynet.
Sist oppdatert: 13.06.19