morsomt-jobb

Jeg måtte le litt

Skulle ønske jeg var like rik som Onkel Skrue..

Hver dag når jeg kommer på jobb er det første jeg gjør å åpne mailen og sjekke innboksen. Daglig får jeg spørsmål og kommentarer fra leserne mine.

Men da jeg møtte inn på jobb i dag og åpnet mailboksen kunne jeg ikke la være med å smile litt for meg selv.

Det var nemlig en kunde som ønsket 300.000 kr overført på et oppgitt kontonummer.
“Hei, sett inn 300.000 kr på konto ***********” stod det i mailen.

Nå er det jo sånn at jeg sender nyhetsmail ut hvor jeg skriver om diverse lån og kredittkort (som vi også tilbyr her på hjemmesiden #reklame) så det er ikke så rart at hans ønske er penger.

Det var nok heller måten det ble formulert på som var grunnen til at jeg trakk litt på smilebåndet. Det, og det at han ikke er den eneste.

Jeg skulle ønske jeg var like rik som Onkel Skrue og kunne overføre 300.000 kr til dem som ønsket det. Men det har jeg dessverre ikke råd til.

Når jeg får slike mails ler jeg kanskje litt, men jeg tar det også fullt alvorlig. De fleste som skriver at de vil ha penger, trenger det. Eller så drømmer de om å kunne kjøpe seg noe de ikke har råd til akkurat nå. Og det er det jo mange som gjør!

email-pc-jobb

Etter å ha fortalt dem at jeg dessverre ikke har mulighet til å overføre det ønskede beløpet da jeg jo ikke er banken og ikke kan godkjenne lånesøkere, kom jeg selvfølgelig med noen løsningsforslag. Står du også i en situasjon og trenger penger kan du lese min oppskrift som jeg kaller “ veien til lån for førstegangssøkende i 4 trinn”.

“ Veien til lån for førstegangssøkende i 4 trinn”

  1. For det første må du finne en långiver som tilbyr det lånebeløpet du ønsker. Vi har samlet noen utvalgte til deg her ►►►
  2. Når du har funnet din perfekte match kan du søke hos den utvalgte. Den krever litt mer informasjon enn kun ønsket beløp og kontonummer, men det er ikke så veldig mye mer.
  3. Etter å ha utfylt søknaden og sendt den inn, kan du ta deg en kopp kaffe, spise litt eller løpe en tur – eller noe helt annet, du bestemmer.
  4. Svaret kommer relativt hurtig og det er først når du sier ja til tilbudet du forplikter deg.

Du har nå funnet, søkt og fått tilbud på ditt (kanskje) første lån. Pengene får du også rimelig hurtigt på konto og drømmen kan oppfylles med det samme.

PS: Når du søker om lån er det smart å sammenligne flere långivere først. Det har vi gjort for deg her ► Se våre utvalgte långivere og søk i dag.

Annonse. Låneeksempel:Nom. rente 11,74 %, eff. rente 12,81 %, 250 000 kr o/10 år, kostnad 181 666 kr, totalt 431 666 kr.