Apple Pay er endelig i Norge

Betal fort. Uten kort.
Det er enkelt å bruke Apple Pay. Det er en kontaktløs betaling og det fungerer fra Apple-enhetene du bruker hver eneste dag. Du kan handle sikkert i butikker, i apper og på nett. Apple Pay er ikke bare enklere å bruke enn det fysiske bankkortet ditt – det er sikrere også.

En sikrere måte å betale på
Når du gjennomfører et kjøp, bruker Apple Pay et enhetsspesifikt nummer og en unik transaksjonskode. Kortnummeret ditt lagres aldri på enheten din eller på Apples tjenere. Og når du betaler, deles aldri kortnummeret ditt med forhandlerne.

Enkelt å komme i gang med Apple Pay
Har du et kredittkort fra f.eks. Santander, kan du bli blant de første i Norge til å ta i bruk Apple Pay. Det er veldig enkelt å komme i gang. Du legger inn kredittkortet i appen Wallet, som er forhåndsinstallert på din iPhone, og så fort vilkårene er godkjent, er du klar til å betale med Apple Pay!

Selv om Apple Pay er rykende ferskt i Norge, har det vært tilgjengelig andre steder i verden siden 2014. Det betyr at du kan bruke kontaktløs betaling med din telefon eller Apple Watch i rundt 30 land over hele verden –  i millioner av butikker. Når du reiser, er det også godt å vite at ditt Gebyrfri Visa-kort er helt gebyrfritt ikke bare på varekjøp hjemme i Norge, men også i utlandet.

Reiseforsikring er inkludert
Reiseforsikring er inkludert når du betaler minst halvparten av reisen med kortet. Forsikringen er en reise- og avbestillingsforsikring som gjelder for deg og et reisefølge på inntil tre personer, og den gjelder i inntil 90 dager så lenge reisen starter og slutter i Norge.

Reiseforsikringen i Gebyrfri Visa-kortet ditt gjelder over hele verden, og har en ordinær egenandel på 500 kroner. Har du en helårs reiseforsikring fra før, er det likevel en fordel med en ekstra reiseforsikring – for eksempel i forbindelse med tap av reisegods. Da vil man kunne få dekning under begge forsikringene, og har større mulighet for å få dekket hele tapet.

Med Gebyrfri Visa kan du takke nei til ekstraforsikring på leiebil
Gebyrfri Visa-kortet ditt inneholder også en gratis egenandelsforsikring på leiebil. Denne fungerer slik at så lenge du har betalt leiebilen med kredittkortet, vil den dekke en eventuell egenandel for skade på leiebilen. Forsikringen dekker både kaskoskader og tyveri, og dekker egenandelen opp til 20 000 kroner.

Annonse. Låneeksempel: Nom. rente 12,76% eff. rente 14,14, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, total 307 463 kr.