Motty

Skal drømmereisen bestilles eller badet endelig pusses opp? Kanskje drømmer du om en ryddig økonomi? Hos Motty kan du låne til både mindre og større prosjekter, men også til refinansiering og en mer oversiktlig økonomi. 

Axo Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 500 000 kr

Årlig nominell rente

6 - 23 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

23 år

Annonse. Låneeksempel: 100 000 kr over 5 år, Effektiv rente: 14,15 % Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 kr

Fordeler og ulemper

Krav

Om

Motty er et splitter nytt konsept som ble etablert i 2019. Selv om konseptet er helt nytt, er de utrolig erfarne. Det er de fordi Motty ble etablert av Motty Telefinans AS som har drevet med formidling av forbrukslån og refinansiering til privatpersoner helt siden 1985. 

Som ansvarlig långiver tar de ansvar for å vurdere hver enkelt kunde så godt de kan. Det vil si at de vurderer din situasjon og økonomi ut i fra den informasjonen de har tilgjengelig. 

Når du søker hos Motty sender de din lånesøknad til forskjellige banker som dermed konkurrerer om å gi deg de beste lånevilkårene. Som finansagent får de provisjon fra bankene på de låneavtaler som blir godkjent som går gjennom dem. På den måten kan de hjelpe deg gratis. 

Det er altså helt gratis å søke om et lån gjennom Motty. Det er først når avtalen er underskrevet at du betaler for lånet. 

Å søke om lån gjennom Motty er det som om å møte opp i banken, bare forenklet. For det første trenger du ikke møte fysisk opp i en bank. Du får også tilbud fra 18 banker på én liste. Du trenger ikke sende separerte tilbud til hver enkelte bank. 

Rådgivning 

Med Motty får du alltid personlig oppfølging. Deres dyktige og rutinerte lånerådgivere er klare til å gi deg gode råd og tips basert på deres lange erfaring. Du kan ringe dem og stille de spørsmål du lurer på. E-mail er også et alternativ hvis du foretrekker det. 

Deres åpningstider er: 
Mandag – torsdag kl 08.00 – 20.00 
Fredag kl. 08.00 – 16.00 
Lørdag kl. 10.00 – 14.00 

Praktiske informasjoner

Når du søker om et forbrukslån hos Motty sendes din søknad til 18 banker. Du får dermed det beste tilbudet når flere banker skal konkurrere om deg. 

Du trenger ikke stille med sikkerhet og du har muligheten for fleksible månedsbeløp. 

Forbrukslån er fordel hvis du tenker kortsiktig og trenger penger raskt. Da lønner det seg mer med en forbrukslån enn for eksempel et kredittkort. 

Hvis du trenger å rydde opp i lån du allerede har? Da er refinansiering perfekt! På den måten samler du alle utgifter (fra lånene) i ett og samme lån. Da trenger du kun å forholde deg til én faktura og et lån. Da du ofte kan velge lenger nedbetalingstid ved refinansiering får du også muligheten for lavere månedlige kostander. 

Finn andre lån

Har du ikke funnet drømmelånet enda? Da har jeg heldigvis helt oppdaterte lister med både forbrukslån, refinansiering og kredittkort tilgjengelige. 

På vår hjemmeside kan du alltid lese om og sammenligne norske oppdaterte lånegivere og lånetilbud. Du kan se de alltid oppdaterte listene her.