Zmarta

Zmarta sammenligner og utvelger det beste tilbudet til deg. Er du på jakt etter et trygt og godt lån er Zmarta her klart et godt alternativ! Få hjelp av proffene når du har muligheten. 

Axo Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

5 000 - 500 000 kr

Årlig nominell rente

5,99 - 26,9 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

18 år

Annonse. Låneeksempel: Nom. rente 10,86 %, eff. rente 11,87 %, 300 000 kr o/5 år, kostnad 93 458 kr, totalt 393 458 kr.

Fordeler og ulemper

Krav

Om Axo Finans

Zmarta er en långiver som fokuserer på de smarte valgene man kan og bør ta når man skal låne penger. 

For noen år siden måtte du ringe rundt til de forskjellige bankene du ønsket et tilbud fra. Heldigvis har hele prosessen med å få et lån blitt mye mer moderne. Nå kan du nemlig søke om et lån og skrive under via nettet. Det hele foregår elektronisk og derfor uten for mange hindringer. Hvis det skulle være sånn at du savner den gamle metoden og ønsker å signere på et fysisk papir, er det også mulig. Da får du kontrakten i posten, som du signerer og sender tilbake. Enkelt uansett, vil jeg si. 

Zmarta er en långiver som sammenligner din søknad hos flere banker. De sender din søknad til de forskjellige bankene som deretter kommer med et tilbud som de håper på å selge til deg. Ved å la bankene slåss om deg presses rentene ned og du får best mulig låneavtale. 

For at du skal slippe å prute og diskutere med de forskjellige bankene gjør Zmarta det for deg. På den måten slipper du den harde jobben, men forbli sjefen. Det er nemlig du som til syvende og sist velger om det er et tilbud du ønsker eller ikke. 

Når du søker om et lån er det helt kostnadsfritt og uforpliktende. Du betaler altså ingenting for den tjenesten Zmarta gjør. Du betaler først når du eventuelt skriver under på lånekontrakten og det er jo helt opp til deg.

Rådgivning 

Zmarta tilbyr kundeservice og hjelp på både telefon og via chat på deres hjemmeside. 

Du kan chatte med en av deres medarbeidere hver dag mellom kl. 09.00 og 17.00. 

Du kan også etterlate spørsmål eller kommentarer via mail. 

Finn andre lån

Ønsker du å undersøke flere muligheter før du bestemmer deg? Vi i House of Bank kan nemlig anbefale flere långivere som du kan lese mer om og sammenligne. 

Vi har sammenlignet forbrukslån, refinansieringslån og kredittkort. Uansett hva du er ute etter så kan du finne det på vår hjemmeside. 

Lotte har også skrevet en del blogginnlegg om økonomi, penger og diverse tilhørende emner. Vil du vite mer eller er du bare litt nysgjerrig på hvordan du kan spare penger hver dag uten egentlig å gjøre så mye? Ta en titt under blogg, øverst i høyre hjørna da vell!