Thorn Privat Finans

Et lån hvor du får hjelp og rådgivning underveis. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til, men du kan alltid få tak i Thorn Privat Finans og få personlige råd om økonomien din. 

Thorn Privat Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 100 000 kr

Årlig nominell rente

9,48 - 21,60 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

25 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Fordeler og ulemper

Krav

Om 

Thorn Privat Finans har siden 1970 arbeidet for at du kan få finansiert det som er viktig og betyr noe for deg. Deres fokuser er også å gi deg seriøs og personlig rådgivning. 

Du får altså et lån som tilpasses deg. Du er også sjefen over ditt eget lån. Uansett hva Thorn anbefaler så er det du som velger hvordan ditt lån ser ut. 

I følge deres anbefalinger bør du for eksempel velge en  nedbetalingstid som gir deg faste og lave beløp som skal betales. Tross dette kan du alltid sette avdragene dine på pause i en periode samt at du alltid kan innfri hele lånet (opp til 100.000 kr) når du måtte ønske det. Det koster ikke noe ekstra. 

Når du søker hos Thorn Privat Finans søker du om et bestemt produkt eller lånebeløp. Da taes det en kredittvurdering av deg for å se om økonomien din passer til lånet du ønsker. Hvis kredittvurderingen ikke passer det du søker, sjekker de om du kan passe til et annet tilbud. Gjør du det, vil du få et annet produkt tilbudt, slik at du ikke skal fortsette å lete i blinde. Genialt, synes jeg.. 

Rådgivning 

Som tidligere nevnt tilpasser Thorn alle lånene til hver enkelt kunde. Du kan også alltid spørre dem om råd, slik at du får et lån som du har råd til. 
Et av deres viktigste fokuspunkter er seriøsitet og personlig rådgivning. Derfor kan du være sikker på at du kun får et tilbud som du faktisk har råd til når du får det fra Thorn Privat Finans.

Et av deres tips, som man kan lese mer om på hjemmesiden, er å sette opp et budsjett. På den måten får du en bedre oversikt over din egen økonomi og dermed kan du se om du faktisk har råd til lånet du drømmer om. 

Praktiske informasjoner

Lånet jeg har presentert for deg her heter PrivatLån Pluss. Med det lånet kan du altså låne mellom 10.000 – 100.000 kr. Du kan bestemme nedbetalingstiden, opp  til 5 år. 

Et spesielt tilbud om Thorn tilbyr med PrivatLån Pluss er at du alltid kan tilbakebetale hele lånet, også selv om det er over 50.000 kr (som i følge norsk lov, skal være mulig å innfri hvis ønsket). 

Du kan også alltid sette avdragene på pause i en bestemt periode hvis du skulle få bruk for det. 

Finn andre lån

Har du ikke helt funnet det du er ute etter? Heldigvis jobber vi i House of Banks daglig for å optimere lånesidene våre, slik at du får de beste og nyeste tilbudene hele tiden. Du kan se våre andre tilbud her.