Spargo Finans

 Når du trenger et pusterom i økonomien. Har du ikke råd til å oppfylle det du drømmer om, eller har det skjedd noe uforutsigbart som du ikke helt har råd til akkurat nå? Spargo hjelper deg når du trenger det. 

Spargo Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 150 000 kr

Årlig nominell rente

9,48 - 21,60 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

25 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26300, o/5 år, kost. 17206, tot. 43506. Eks. beregnet m. bet. via avtalegiro.

Fordeler og ulemper

Krav

Om

Hos Spargo Finans kan du søke om et lån på opp til 150.000 kr. Det er selvfølgelig helt opp til deg, hvor mye du vil låne og du kan derfor låne helt ned til 10.000 kr. 

Når man søker om et lån i Norge er det i følge norsk lov, alltid lov å tilbakebetale hele lånet, når du låner under 50.000 kr. Det spesielle med Spargo Finans, er at du kan tilbakebetale hele lånet når du måtte ønske det, også selv om du låner mer enn 50.000 kr. Det er service det! 

Du er også selv med til å bestemme nedbetalingstiden opp til 5 år. Hvis du har vanskeligheter med å få et lån, er et lite tips å velge lenger nedbetalingstid. Da får du nemlig lavere kostnader hver måned som jo er lettere å betale og det er sikrere for banken. 

Et annet tips, hvis du har vanskelig med å få lån er å søke sammen med en medsøker. Hvis dere er to om å nedbetale lånet øker det sannsynligheten for å få lånet. Det er nettopp fordi dere er to, med to inntekter, som skal betale de månedlige kostnadene som jo er enklere enn for kun en person. 

Rådgivning 

Spargo Finans tilbyr hjelp uansett hva du måtte lure på. Du kan ringe til dem mandag til torsdag kl. 08.00 – 18.00 og lørdag kl. 11.00 – 16.00. De sitter klare til å hjelpe deg! 

Praktiske informasjoner

Spargo finans tilbyr som nevnt lån mellom 10.000 og 150.000 kr med en nedbetalingstid fra 1 – 5 år. 

Søknaden foregår på deres hjemmeside og du får tilbudet sendt via epost og du kan signere via BankID. Med andre ord, du trenger ikke møte opp i noen som helst bank eller annet sted for å få lånet. 

Når du søker om et lån hos dem, tas det en kredittvurdering av deg. Når det er gjort, får du svar på søknaden din. Om du får godkjennelse eller avslag avhenger derfor av inntekt, tidligere lån, eventuelle inkassosaker og betalingsanmerkninger. Det er derfor flere faktorer som spiller en rolle om du får godkjent et lån eller ikke. Hvis du får avslag kan det derfor være flere grunner til det. Alder og bosettelse i Norge spiller også en rolle. 

Heldigvis har de forskjellige långivere forskjellige tilbud og krav. Lurer du på noe kan du alltid sende oss en mail og spørre om spesielle krav eller lignende. 

Finn andre lån

Hvis du har fått avslag eller ikke helt har funnet drømmelånet enda, kan du finne flere lån på hjemmesiden vår her. 

På hjemmesiden vår har vi laget en oversikt over lån og de forskjellige kravene de har. På den måten kan du sammenligne de forskjellige kravene og informasjonene før du velger det lånet som passer deg best.