Sambla

Forbrukslån eller refinansiering? Uansett hva du trenger kan Sambla hjelpe deg. Hos dem kan du nemlig låne opp til 500.000 kr til både forbrukslån og refinansiering. Du kan også låne helt ned til 10.000 kr, hvis du ønsker å låne et litt mindre beløp. 

Sambla tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 500 000 kr

Årlig nominell rente

6,39 - 21,95 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

23 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 13,4%, 150.000 over 6 år, kostnad 64 361 kr og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 6 årene blir på 214 361 kr.

Fordeler og ulemper

Krav

Om Sambla

Sambla er en av Norges største finansagenter og siden starten av 2014 har de hjulpet over 280.000 fornøyde kunder med å låne penger. 

De sender din søknad videre til 15 banker slik at bankene gjør alt de kan for å få deg til å velge dem. Det fører til lavere renter og bedre tilbud til deg. Når de kommer med et tilbud til deg får du presentert dem alle sammen. Deretter går du sammen med Sambla gjennom tilbudene og hvis du synes et av tilbudene er ekstra interessant får du det tilsendt via e-post eller i posten. 

Når du får tilbudet sendt til deg kan du overveie om det er noe for deg eller ikke. Ønsker du lånet kan du med BankID, eller penn, signere avtalen og det hele er i boks. Var lånet ikke helt som du ønsket, kan du alltid takke nei til tilbudet uten å måtte betale noe for det. Du forplikter deg altså ikke til lånet selv om du søker om det. 

Det du også kan gjøre hvis du låner hos Sambla er å innbetale høyere avdrag enn planlagt hvis du ønsker det. Du kan også innfri hele lånet hvis du har lyst til det! 

Rådgivning 

Axo Finans tilbyr professionel behandlign av kunder. Du kan alltid kontakte deres medarbeidere og få hjelp til utfylling av søknad, rådgivning av lån og refinansiering eller generelle spørsmål om lån, medsøkere eller hva som helst annet omhandlende lån.

Praktiske informasjoner

I Sambla kan du som nevnt tidligere signere låneavtalen over nettet. Da benyttes BankID og på den måten er det kun du som kan signere din låneavtale. Ønsker du å signere med penn på papir kan du også det. Da vil du motta låneavtalen i posten og kan dermed signere avtalen med penn. 

Lurer du på hvordan Sambla sin tjeneste kan være gratis?
Det kan du nemlig fordi når bankene «vinner» deg som kunde får Sambla en godtgjørelse av nettopp den banken. 

Finn andre lån

Er du ikke sikker på om du vil finne det «perfekte» lånet hos Sambla?
Da kan du alltid finne fler og nye lånetilbud på hjemmesiden vår. På hjemmesiden vår, www.houseofbanks.org, er det alltid oppdaterte lister som gir deg full oversikt over de nyeste og beste forbrukslånene, refinansieringslånene og kredittkortene.