Paymark Finans

Paymark Finans tilbyr en fast rente, slik at du alltid ved hva du skal betale. Du kan låne opp til 150.000 kr og det er viktig for Paymark finans at du er trygg når du låner penger. Du skal kunne få finansiert det du går og drømmer om samtidig som økonomien din henger sammen.

Paymark Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 150 000 kr

Årlig nominell rente

6,93 - 21,60 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

25 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Fordeler og ulemper

Krav

Om

Paymark Finans er en erfaren og rutinert långiver som sikrer deg god service og en trygg låneprosess fra start til slutt. 

Det største ønske til Paymark Finans er å hjelpe deg med å finne det lånet som passer deg best, på beste mulig måte. Hos dem kan du låne fra 10.000 kr opp til 150.000 kr med en fast rente fra 6,93 kr. 

Når du søker om et lån hos Paymark Finans er det ingen krav til sikkerhet. Det vil si at du trenger ikke å sette bolig eller annen eiendom som sikkerhet tilfelle du ikke skulle kunne nedbetale lånet. Dette er grunnen til at rentene på et forbrukslån uten krav til sikkerhet ofte er høyere enn et lån med krav til sikkerhet. 

Rådgivning 

Paymark Finans har fokus på deg og det de kan gjøre for deg. Det ønsker som sagt å hjelpe deg med å oppfylle dine helt spesielle drømmer. Uansett hva det er fortjener alle å finansiere sine drømmer på en trygg og stabil måte. Med deres lange erfaring kan de garantere deg en kompetent og fortrolig veiledning, samt en seriøs og personlig kredittvurdering. 

Lurer du på noe angående deres lån eller søkeprosessen kan du alltid ringe dem på hverdager mellom kl. 08.00 og 18.00 og lørdager fra kl. 11.00 – 16.00. 

Praktiske informasjoner

Når du søker om et lån hos Paymark finans foregår det hele elektronisk. Du velger det lånebeløpet du ønsker, opp til 150.000 kr. Det er også du som bestemmer nedbetalingstiden mellom 1-5 år. 

Et lite tips: Hvis du er usikker på hva du faktisk har råd til å låne, er det lurt å ta en titt på deres hjemmesiden. Der kan du nemlig bruke deres lånekalkulator til å se hvordan de månedlige utgiftene dine blir hvis du låner x antall beløp over y antall år. 

Får du godkjent søknader du sender inn og dermed tilbudt en låneavtale kan du velge å si ja til den. Da signerer du med BankID og du slipper dermed å møte opp i en bank eller andre steder. 

Finn andre lån

Er du ikke helt sikker på om Paymark Finans er det låne du er ute etter? Kanskje ønsker du å låne et høyere beløp eller kanskje du bare vil sjekke mulighetene ut? Uansett så har du muligheten til det på vår hjemmeside. 

www.houseofbanks.org oppdaterer vi listene omhandlende lån, refinansiering og kredittkort hele tiden. Det gjør vi slik at du alltid kan være oppdatert på det nyeste og de beste långiverne vi har i Norge. 

Du kan se alle våre oppdaterte lister her.