Modus Finans

Du har muligheten til å velge to avdragsfrie måneder i året med Modus Finans. Det betyr at du vil kunne styrke økonomien din i et par måneder og få et større rådighetsbeløp til uforutsette eller planlagte begivenheter.

Modus Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 50 000 kr

Årlig nominell rente

9,48 - 21,60%

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

25 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 23,82%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 678,-, totalt 43 978,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at det er valgt 2 avdragsfrie måneder i året, betaling via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Fordeler og ulemper

Krav

Om 

Modus Finans er en av våre helt spesielle långivere. De har vært på våre lister siden dag en, og kommer nok til å forbli der i lang tid fremover.
Grunnen til dette er at du som kunde alltid vil bli behandlet professionelt i alle situasjoner. 

Det du får med et lån fra Modus Finans er et lån etter ditt hode. Det du som bestemmer både lånebeløp og nedbetalingstiden. Det kreves heller ingen sikkerhet for lånet, slik at du kan søke om et lån hos dem uten at du eier eksempelvis bolig eller bil. 

En ekstra fordel med dette lånet er, som tidligere nevnt, muligheten for å velge to avdragsfrie måneder i året. Fordelen med det kan være hvis du for eksempel vet at noen måneder bruker du litt mer penger enn andre måneder. Da kan det være lurt å sette nedbetalingen på pause slik at du kan unne deg det lille ekstra akkurat det måneder du for eksempel skal bestille ferie eller kjøpe gaver. 

Husk, at du selvfølgelig kan låne uten avdragsfrie måneder, hvor du betaler noe ned hver måned. 

Lån som du vil hos Modus Finans

  • Lån mellom 10.000 kr – 50.000 kr 
  • Velg nedbetalingstid 1 – 5 år
  • Mulighet for å velge 2 avdragsfrie måneder. 
  • Alltid mulighet for å tilbakebetale hele lånet når du måtte ønske det. 

PS: Det er alltid helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke om dette lånet. 

Praktiske informasjoner

Har du spørsmål til lånet eller låneprosessen, kan du kontakte Modus Finans direkte alle ukedager mellom klokken 08.00 og 18.00. 

Når du søker om et lån hos Modus Finans, skriver du informasjonen som de krever om deg. Deretter foretar de en kredittvurdering av deg, også kontakter de deg med et svar og eventuelt et lånetilbud. 

Du er ikke forpliktet til lånet før du eventuelt skriver under på tilbudet du får. Informasjonen om deg holdes konfidensiell og brukes kun for en effektiv gjennomføring av betalingsprosessen.