Klikklån

klikklån-logo

Hva hadde du brukt 40.000 kr på? Nå kan du søke om et lån hos Klikklån og bruke pengene som du vil. 

Klikklån tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 40 000 kr

Årlig nominell rente

9,48 - 21,60%

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

25 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Fordeler og ulemper

Krav

Om 

Klikklån er et av landets største leverandører innenfor finansiering. De er skapt i samarbeid med Thorn Norge Finans AS, som også er et av landet største leverandører innenfor utleie av hvitevarer og forbrukerteknologi, men det er ikke det det skal handle om her. 

Klikklån ble skapt på bakgrunn av et mål om å kunne tilby kontantlån under forsvarlige forhold. Et av deres fokuspunkter er derfor å legge vekt på at du ikke havner i en økonomisk ustabil situasjon ved å ta opp et lån. 

Selv om Klikklån har noen krav om hva som skal til for å få godkjent et lån hos dem, krever de ikke sikkerhet for lånet. En sikkerhet kan være for eksempel hus, bil eller hytte. Jo større værdi sikkerheten har, jo billigere kan du låne pengene.

Et lån uten sikkerhet kalles forbrukslån og det er nettopp det Klikklån tilbyr. Denne typen lån har oftest høyere rente enn et lån med sikkerhet. Det er fordi ved et lån uten sikkerhet har banken faktisk ingen garanti for at du tilbakebetaler lånet innenfor den avtalte tiden og “skremmer” deg derfor litt med høyere rente.  

Fordelen med et lån uten krav til sikkerhet er at du ikke trenger å eie hus eller bil for å få et lån, og du bestemmer også selv hva du vil bruke pengene på. 

Husk, at selv om de ikke krever sikkerhet for lånet så er det andre krav som skal oppfylles for å få en godkjent lånesøknad. Det er altså ikke hvem som helst om kan få et lån. 

Praktiske informasjoner

Når du bestemmer deg for å søke om et lån hos Klikklån, foregår hele prosessen over nettet. Du utfyller lånesøknaden og skriver under avtalen på nett og underskriften sikres gjennom bruk av BankID. 

Det er derfor en helt sikker og trygg måte å søke om et lån på hvis du står i en situasjon og trenger et relativt lavt lånebeløp akkurat nå.  

Hjemmesiden deres er veldig oversiktlig og enkel å finne rundt på. Det er klart og tydelig hvor du skal skrive de forskjellige informasjoner inn og. 

Du kan også benytte deg av deres helt egen lånekalkulator som viser deg hvor mye din månedlige pris vil koste deg hvis du låner x antall kroner over y antall måneder. På den måten kan du hele tiden se om du har råd til å tilbakebetale det beløpet du ønsker å låne.

Finn andre lån

Er du i tvil om at Klikklån er lånet du skal søke om? Kanskje ønsker du å låne et høyere beløp. Uansett hva grunnen er så kan du se alle våre anbefalte lånetilbud på hjemmesiden vår. Vi har sortert mellom forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Du kan se de forskjellige her på hjemmesiden vår. 

Du kan også alltid kontakte oss via mail. Hvis du har spørsmål angående lån, lånesøknaden eller andre spørsmål angående økonomi og finans er du alltid velkommen til å skrive til oss. Du kan kontakte Lotte på mail lotte@houseofbanks.org