Folkia

Av og til skjer det noe uventet som koster mer enn hva man har råd til på dagen. Hvis du trenger litt hjelp til å finansiere utgiftene og vet du har råd til å nedbetale lånet til avtalt tid, vil jeg varmt anbefale deg å få hjelp fra Folkia. 

Folkia tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

2000 - 20 000 kr

Nedbetalingstid

1 - 12 måneder

Min. alder

20 år

Annonse. Låneeksempel: Lån 10 000 kr i 360 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 180 kr (15 x 12), rentekostnader 3 523 kr, effektiv rente 96%, beløp å tilbakebetale 14 053 kr

Fordeler og ulemper

Krav

Om 

Folkia er en långiver som tilbyr det laveste lånebeløpet vi har på vår hjemmeside. De tilbyr nemlig lån helt fra 2.000 kr opp til 20.000 kr. Folkia ønsker på den måten å hjelpe nordmenn som trenger penger nå. 

Det er ikke alltid ting går som planlagt. Noen ganger kommer utgifter på helt feil tidspunkt. Bilreparasjon, tannlegeregning gode tilbud når du ikke forventer det. Når disse tingene skjer er Folkia klare til å hjelpe deg. Du kan søke om et lån hos dem via deres skjema som du kan finne her. 

Folkias fokuspunkt er Ingen skjulte kostnader. Det betyr at de alltid oppgir alle kostander, inkludert renter, etableringsgebyr, fakturagebyr og kostnaden for kredittopplysningen. De oppgir også alltid prisen i kroner og øre, slik at du vet hva lånet vil koste. 

Men husk på at hver låneavtale er individuell slik at prisene kan også variere fra person til person. 

 

Rådgivning 

Hvis du har noen spørsmål til Folkia kan du sende dem en mail info@folkia.no elle ringe dem på 73 10 33 00.

Praktiske informasjoner

Søkeprosessen hos Folkia foregår over nett hvor du utfyller et låneskjema. Det er en sikker prosess hvor sikkerheten garanteres ved hjelp av en kryptert SSL-forbindelse. 

Du kan søke døgnet rundt og søkeprosessen er også helt gratis og uforpliktende. 

For hver søknad foretas det en individuell vurdering basert på innhentet kredittinformasjon. 

Hvis du er usikker på om du har råd til å nedbetale lånet hver måned, anbefaler både jeg og Folkia at du venter med å søke om lånet. Hvis du ikke betaler i tide, sender Folkia en purring og et inkassovarsel. Hvis dette inkassovarselet ikke betales, sender saken videre til inkasso, noe som fører til mer utgifter og i værstefall en betalingsanmerkning. 

Finn andre lån

Er du fortsatt litt usikker på om Folkia er det helt riktige tilbudet for deg? Da kan du her, på vår hjemmeside, sammenligne mange andre långivere som jeg har funnet og vil anbefale deg. 
Hver dag kan du sjekke hjemmesiden vår og få oppdaterte lister og oversikter over Norges nyeste og beste långivere. Se listen vår her. 

Har du videre spørsmål eller lurer på noe helt annet kan du alltid kontakte oss via mail. Da vil vi hurtigst mulig vende tilbake med så gode svar og veiledning som mulig.