Fokuslån

Et lån som prioriterer dine behov og ønsker. Fokuser på deg selv og velg et lån ut i fra det du trenger. Søk om et lån, men utsett betalingen til januar. Du kan også starte nedbetalingen med en gang, det er du som bestemmer! 

Fokuslån tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 75 000 kr

Årlig nominell rente

15,72 - 21,60 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

25 år

Annonse. Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26300, o/5 år, kost. 17206, tot. 43506. Eks. beregnet m. bet. via avtalegiro.

Fordeler og ulemper

Krav

Om 

Når du ønsker et lån mellom 10.000 kr og 75.000 kr er Fokuslån et godt alternativ. Hos dem kan du, som hos de fleste långivere, nemlig velge lånebeløp og nedbetalingstid. Utover det kan du i tillegg velge en rente- og avdragsfri startperioden. 

Hva betyr det? 

Det betyr at, når du låner penger hos Fokuslån, kan du utsette nedbetalingen av lånet i en periode. Du kan velge å vente med nedbetalingen i 30, 60 eller 90 dager. Med andre ord, hvis du søker om et lån i dag, trenger du ikke betale ned på lånet før i januar. 

Du kan selvfølgelig også starte nedbetalingen med en gang, hvis du ønsker det. 

Fordeler

Kort oppsummert er fordele til Fokuslån..

  • Mulighet for å låne 10.000 kr – 75.000 kr uten krav til sikkerhet 
  • Mulgihet for å nedbetale hele lånet når du ønsker det 
  • Mulighet til å velge en rente- og avdragsfri periode på 30,60 eller 90 dager

I følge norsk lov har man rett til å tilbakebetale hele lånet, uten kostnader, når du låner under 50.000 kr. Hos Fokuslån gjelder dette også lån opp til 75.000 kr. Det er service!

Rådgivning 

Du kan alltid få hjelp hvis du trenger det. Du kan kontakte Fokuslån via telefon hver ukedag fra kl. 08.00 til 18.00! 

Praktiske informasjoner

Når du søker om et lån via Fokuslån sin hjemmeside, foretaes det en kredittvurdering av deg. På bakgrunn av den vurdering avgjøres det om du får godkjent det lånet du søker om. Hvis det er tilfellet avgjøres også renten og andre kostnader på et lånet du får tilbudt. 

Du kan søke om et lån, som sagt, via deres hjemmeside. Der utfyller du et søknadsskjema deretter lar du banken gjøre jobben sin og du venter “bare” på svar. 

Du kan skrive under på lånekontrakten via nettet og BankID eller via post.

Finn andre lån

Var det ikke helt det drømmelånet du tenkte deg? Du kan selvfølgelig se flere tilbud og muligheter på hjemmesiden vår. Vi i House of Banks arbeider hver dag for å finne de nyeste, men også beste lånetilbudene til deg og din situasjon. Se flere lånetilbud her. 

Husk å få et lån som er skreddersydd til deg. Alle lån er forskjellige og alle mennesker forskjellige – finn et lån som passer DEG!