Digi Finans

Hos Digi Finans kan du låne til det du drømmer om. Uansett hva du ønsker å bruke pengene på kan du søke om et lån hos Digi Finans. Trenger du pengene til oppusning av kjøkken, en ny bil eller noe helt trejde, uansett, er det helt opp til deg!

Digi Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

25 000 - 500 000 kr

Årlig nominell rente

7,4 - 33,3 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

20 år

Annonse. Låneeksempel: 65.000 kr. o/5 år; mnd. avdrag 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Total kostnad: 93.730 kr.  Nom. renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Fordeler og ulemper

Krav

Om

DigiFinans.no ble opprettet for å hjelpe lånesøkere i hele norden. De har et ønske om å hjelpe deg med å finne det lånet som passer deg best. 

Når du sender en søknad inn til dem sender de søknaden videre til opp til 14 banker. Da vil bankene konkurrere om deg og på den måten får du best mulig tilbud. Digi Finans er altså en sammenligningstjeneste som hjelper det på veien til din økonomis beste match. 

Ved å sende en lånesøknad inn til Digi Finans får du også muligheten for å sjekke 14 lånetilbud uten å måtte skrive og sende inn 14 separate tilbud. 

Digi Finans setter sikkerhet høyt og derfor kan du være trygg gjennom hele søkeprosessen. 

Rådgivning 

Har du spørsmål vedrørende lån eller søknaden din kan du kontakte Digi Finans via deres chat eller telefon. De sitter klare til å hjelpe deg! 

Spørsmål mange lurer på de samme spørsmålene og derfor kan du på deres hjemmeside se ofte silte spørsmål og helt sikkert få svar på noe av det du lurer på. 

Praktiske informasjoner

Gjennom sikker pålogging på deres hjemmesider, vil det være enklere for deg som kunde å sammenligne alle de forskjellige långiverne opp mot hverandre før du eventuelt bestemmer deg for hvilket lånetilbud du velger. 

De har også en kundeservice hvor du møter serviceinnstilte og engasjerte medarbeidere som ønsker å hjelpe deg med å innhente tilbud på lån. De vil også gi deg en god opplevelse rundt hele søknadsprosessen.

Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål om søkeprosessen, kan du kontakte Digi Finans gjennom ved å fylle ut vårt brukervennlige søknadsskjema, via chat eller eventuelt via telefon: +47 21403734.

Finn andre lån

Er du fortsatt i tvil om Digi Finans er det riktige lånet for deg? Da kan du på her på vår hjemmeside sammenligne andre långivere som jeg har utvalgt og dermed vil anbefale deg.
Jeg har utvalgt over 15 långivere som tilbyr blant annet lån og refinansiering. Våre sider oppdateres ukentlig, slik at du kan være sikker på å få de ferskeste og beste tilbudene på markedet. Se listen vår her. 

Har du videre spørsmål eller lurer på noe helt annet kan du alltid kontakte oss via mail. Da vil vi hurtigst mulig vende tilbake med så gode svar og veiledning som mulig.