Centum Finans

Centum Finans er den låneformidleren som har lengst erfaring. De har formidlet lån siden 1999 og du kan dermed stole på at jobben de gjør er seriøs og god! Du kan også søke via telefon, hvis internett ikke er helt din greie. 

Centum Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

5 000 - 500 000 kr

Årlig nominell rente

5,99 - 26,9 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

20 år

Annonse. Låneeksempel: Nom. rente 10,86 %, eff. rente 11,96 %, 250 000 kr o/5 år, kostnad 78 440 kr, totalt 328 440 kr.

Fordeler og ulemper

Krav

Om

Centum Finans er en av Norges mer erfarne låneformidlere. Helt siden 1999 har de tilbudt og hjulpet nordmenn i forskjellige økonomiske situasjoner. Uansett om du trenger å låne 5.000 eller 500.000 kr kan de hjelpe deg. 

Hos Centum Finans kan du låne et forbrukslån, du kan låne penger til refinansiering og du kan låne et billån. Når du søker om et lån hos Centum Finans undersøker de alle dine lånemuligheter, slik at du får de aller beste vilkårene. De sammenligner tilbud fra over 15 banker og långivere. På den måten får du muligheten for å sammenligne tilbud fra et stort antall banker uten å måtte sende en seperat søknad til hver eneste bank. 

Refinansiering er et godt tilbud til deg som ønsker orden i økonomien og å spare penger. Refinansiering er perfekt dersom du har dyre smålån eller kredittkortgjeld. Ved å samle dine eksisterende lån til et lån, får du oftest bedre vilkår. Det betyr ofte en bedre rente og dermed lavere månedlige kostnader. 

Et forbrukslån er perfekt til deg som går med en drøm eller en to do liste som endelig skal gjøres. Uansett om det er et bad som skal pusses opp eller en reise som skal bestilles kan du bruke forbrukslånet på det. Du kan søke om mellom 5.000 kr – 500.000 kr uten krav til sikkerhet. 

Et billån er for deg som skal ha en ny bil. Her skal lånet brukes på bil, men uansett om det er en ulykke, forstørret familie eller andre grunner til behov for ny bil, så kan du søke om det hos Centum Finans. Du får flere tilbud og dermed mulighet til å velge den laveste renten. Opp til 10 års nedbetaling er også mulig. Du kan også søke med en medsøker som øker sannsyligheten for å få godkjent billånet. 

Rådgivning 

Hvis du ønsker å søke om et lån kan du gjøre det over nettet, hos Centum Finans. Det kan du gjøre ved å utfylle et skjema på deres hjemmeside (her). Når du har utfylt skjemaet vil de ta over prosessen. Når alle bankene har kommet med et tilbud, bestemmer du, sammen med rådgivning fra Centum Finans hvilket tilbud du vil ha. Du kan også avslå alle tilbudene uten at det vil koste deg en krone. 

Er internett ikke helt deg. Kanskje føler du deg tryggere hvis du fikk snakket med noen underveis i prosessen. Hos Centum Finans er det ikke noe problem. Du kan alltid ringe dem og få personlig veiledning eller søke om et lån. Da snakker du alltid med sertifiserte saksbehandlere. 

Praktiske informasjoner

I Centum Finans benyttes BankID til signering av gjeldsbrevet. Det vil si at søkeprosessen er elektronisk over nettet og du trenger derfor ikke å møte i en bank eller på et kontor for å få lånet. 

Centum Finans krever ikke sikkerhet for lånet, men tar allikevel en kredittsjekk av deg for å sikre at du har mulighet til å nedbetale lånet du ønsker.

Finn andre lån

Hvis jeg ikke har overbevist deg om at Centum Finans er lånet du skal søke hos har jeg andre tilbud til deg. Du kan alltid, på vår våre hjemmesider, se mine topp anbefalte långivere. 

Listene med forbrukslån, refinansiering og kredittkort oppdateres daglig, slik at du alltid får de beste og nyeste tilbudene på det norske markedet. Du kan se alle våre anbefalte långivere her.