Bank Norwegian

Bank Norwegian er den långiveren jeg anbefaler som har det høyeste lånebeløpet. Hos dem kan du låne opp til 600.000 kr til både forbrukslån og refinansiering. Ta deg råd til det du har drømt om lenge eller hvis noe uforutsett skjer, uansett er Bank Norwegian klare til å hjelpe deg. 

Axo Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

5 000 - 600 000 kr

Årlig nominell rente

7,99 - 19,99 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

23 år

Annonse. Låneeksempel: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 16.682. Total: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 37,62%.

Fordeler og ulemper

Krav

Om

Bank Norwegian startet først som flyselskap og deretter fikk de er fordelsprogram. Dette var springbrettet til at de offisielt ble en bank. November i 2007 ble dermed Norwegians digitale bank startet opp på markedet i Norge. 

Med et forbrukslån hos Bank Norwegian kan du som nevnt låne opp til 600.000 kr uten krav til sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med bolig eller annen eiendom som sikkerhet for lånet du søker om. Når du søker om et forbrukslån hos Bank Norwegian tas det en kredittvurdering av deg før du får et eventuelt tilbud. 

Blir du vurdert til  å kunne få et lån, vil du få presentert et tilbud som du så kan takke ja eller nei til. Ønsker du lånet kan du signere over nett med BankID eller via post. 

Det samme gjelder refinansiering, det hele foregår elektronisk, men ved refinansiering kreves det, naturlig nok, litt mer informasjon. 

Refinansiering er et smart trekk hvis du allerede har noen smålån eller kredittgjeld og ønsker å redusere utgiftene på disse. Ved å samle dine nåværende lån og gjeld i ett og samme lån trenger du kun å forholde deg til en faktura og et avdrag. På den måten vil refinansiering gi deg en bedre oversikt over økonomien din.

Ved refinansiering er det også vanlig at renten blir lavere enn hva du har i forveien. Og det er på den måten at du kan spare penger.  

Også nedbetalingstiden kan endres ved refinansiering. Når du refinansierer gamle lån kan du få opp til 15 års nedbetalingstid, som fører til lavere månedlige kostnader og dermed mer pusterom i økonomien hver måned. 

Ønsker du et kredittkort, så kan du også søke om det hos Bank Norwegian. Hos dem kan du få en kredittgrense på opp til 100.000 kr med 45 dagers rentefri periode. 
Kredittkortet har forskjellige fordeler, men de største er deres cashpoints som du kan bruke på flybilletter og deres reise- og avbestillingsforsikring. 

Praktiske informasjoner

I Bank Norwegian foregår hele lånesøknadsprosessen elektronisk. Det betyr at du både kan søke om lån, få tilbudt et lån og skrive under på lånet over nettet. Det gjør du sikkert ved bruk av BankID og du kan derfor låne helt trygt. 

Ønsker du ikke at alt skal foregå over nett, kan du selvfølgelig motta informasjonene i posten med en returkonvolutt. 

Finn andre lån

Er Bank Norwegian ikke helt lånet du er ute etter? Eller kanskje ønsker du bare å sammenligne litt flere långivere før du bestemmer deg. 

Da kan du ta en titt på hjemmesiden vår her, hvor jeg daglig oppdaterer Norges nyeste og beste långivere.
Jeg har laget en oversikt over forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Her kan du sammenligne og lese om de forskjellige långiverne jeg anbefaler innenfor de forskjellige typer lån.