Axo Finans

Skal drømmereisen bookes eller kjøkkenet endelig oppusses? Kanskje drømmer du om en oversiktlig økonomi? Hos Axo Finans kan du låne til både mindre og større prosjekter, men også til refinansiering og en mer overskuelig økonomi. 

Axo Finans tilbyr blant annet følgende lån

Lånebeløp

10 000 - 500 000 kr

Årlig nominell rente

6,39 - 21,95 %

Nedbetalingstid

12 - 60 måneder

Min. alder

23 år

Annonse. Låneeksempel: 15,9% 100.000 o/5 år Kost.: 40256 Tot.:140256

Fordeler og ulemper

Krav

Om 

Axo Finans er Norges største finansagent, også kalt låneagent, som formidler lån uten krav til sikkerhete. De sammenligner lån fra opp til 16 banker og finansinstitusjoner. Når du søker gjennom dem får du altså lånetilbud fra flere banker. 

Deres oppgave er å levere din søknad videre til deres samarbeidspartnere. Samarbeidspartnerne, som er banker og finansinstitusjoner, kommer med deres tilbud til deg og du får det lånetilbudet som passer deg best. Med andre ord, de gjør jobber for deg når du ønsker å sikre deg et godt lånetilbud, men det er fortsatt du som er sjefen. 

Alle lånetilbudene er selvfølgelig tilpasset deg og dine behov alt etter hva du søker. Og du kan sammenligne disse lånetilbudene, deres fordeler og ulemper helt uten forpliktelse. 

Når du sender en søknad via Axo Finans vil det få deres samarbeidspartnere til å konkurrere om deg. Her spiller forholdet mellom tilbud og etterspørsel en stor rolle. Når du etterspør et lån, men tilbudene er mange, presses prisene ned. 

Når det er snakk om lån og refinansiering kan prisen sammenlignes med renter. Det vil si at du ved å søke gjennom Axo Finans øker sannsynligheten for å få en lavere rente, enn hvis du søker på egenhånd. 

Axo Finans ønsker å gi deg best mulige opplevelse som mulig og samarbeider derfor kun med de beste bankene i landet. 

Når du sender en lånesøknad inn til Axo Finans kan du søke om et lån fra 10.000 kr opp til 500.000 kr. Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke om et slik lån, og du kan alltid ta kontakt med dem hvis du lurer på noe! 

Rådgivning 

Axo Finans tilbyr professionel behandlign av kunder. Du kan alltid kontakte deres medarbeidere og få hjelp til utfylling av søknad, rådgivning av lån og refinansiering eller generelle spørsmål om lån, medsøkere eller hva som helst annet omhandlende lån.

Praktiske informasjoner

I Axo Finans benyttes BankID til signering av låneavtalen. Det vil si at hele prosessen er elektronisk og du ikke trenger å møte fysisk opp i en bank eller på et kontor for å få lånet. 

Axo Finans er en vikrsomhet i Norge som styres av Finanstilsynet. Det betyr at alle deres avtaler med samarbeidende banker og långivere er klare og tydelige. De har heller ikke mulighet til å ta betaling fra andre enn de bankene som de samarbeider med. Det vil si at, du som kunde, får Axo Finans sine tjenester helt gratis! 

Axo Finans krever ikke sikkerhet for lånet, men tar allikevel en kredittsjekk av deg for å sikre at du har mulighet og er kapabel til å nedbetale lånet du søker om.

Finn andre lån

Er du fortsatt i tvil om dette er det helt riktige lånet for deg? Da kan du på her på vår hjemmesiden sammenligne mange andre långivere som jeg har utvalgt og dermed kan anbefale.
Jeg har utvalgt over 15 långivere som tilbyr blant annet lån og refinansiering og siden oppdateres ukentlig, slik at du kan være sikker på å få det ferskeste og beste tilbudene på markedet. Se listen vår her. 

Har du videre spørsmål eller lurer på noe helt annet kan du alltid kontakte oss via mail. Da vil vi hurtigst mulig vende tilbake med så gode svar og veiledning som mulig.